Alpinestars i studio!

30/10/2009 ,

ENDELIG! Nå har ting begynt å roe seg, og jeg kan glede meg til tur på mandag. Nå er det i underkant av fire dager, før det er klart for avreise til Vegas og SEMA. Kjenner det kribler litt i magen nå, blir sikkert mange opplevelser og inntrykk på den kommende turen.

I går kveld tok meg og Stian noen kjappe bilder i studio, som han skal bruke i forbindelse med reklame og selvfølgelig til nettbutikken sin. Hjelper han også med å lage annonse som skal i Bilsport og Kartboken for 2010. Bildene tok jeg på jobben i Aller Media, eller kjent som gamle «Se & Hør» forlaget. Ganske digg å ha tilgang til slikt, drømmen er å eie et studio selv en dag. Det hadde vært fett!

Trenger du kjøreutstyr til deg eller bilen din til kommende sesong, så finner du det på www.stianmotorsport.com. Hjemmesidene hans vil bli oppdatert etterhvert med masse produkter når vi er hjemme igjen fra USA.
Selv synes jeg Alpinestars er det grommeste merket man får tak i. Kule dresser, fett design på både sko og hansker, som fåes i mange ulike varianter og farger. Kanskje et julegave tips?

Legger ut litt eksempler, men har ikke hatt tid til noe behandling av bildene enda. Men dere ser i allefall hvilke produkter det er.

Nå skal jeg nyte et par dager i Bergen, før jeg er klar for den store reisen!
C YA!

Kommentarer

kommentarer