Min bror

20/03/2010

chris

bloglovin

Dette er Christoffer, min kjære (lille)bror på 24 år. Jeg har reist over til øyen for helgen, og blir her et par dager. Med meg på lasset har jeg litt fotoutstyr som skal brukes fullt ut i morgen på en gedigen fotoshoot. Derfor ble broren min «offeret» til å bli testfotografert i dag. Hehe, måtte jo sjekke om alt overlevde flyturen over til Bergen i går kveld. Sendte alt som spesialbagasje, men slik jeg opplevde det, kom blitzutstyret ut av flyet sammen med alt det andre og lempet ned i trallen med stor fart. AAAHH, holdt på å klikke for meg da jeg satt inne på flyet å så hvordan de behandlet utstyret mitt. Er det mulig?? Jaja, ting funket heldigvis i dag, så får vi håpe shooten i morgen blir helt toppers!

Det er «Bakkerud Motorsport» skal fotograferes, Rallycrossbil og buss med hele teamet og selvfølgelig sjåføren selv Andreas Bakkerud.
Er spent på hvordan det blir, håper bildene blir bra!
Skal høre med gutta om jeg får lov å legge ut et bilde eller to her på bloggen når jeg kommer hjem fra oppdraget så får dere se selv.

Ha en strålende helg folkens!


chris2

Kommentarer

kommentarer