Følg 24h live!

stian

bloglovin

Nå er det i underkant av fire timer til start på 24-timeren her på Nürburgring. Stian er gått på briefingmøte for topp 20 bilene. Etterpå er det klargjøring av Z4en. Da håper jeg får lov å låne Stian og bilen noen minutter til en liten photosession. Krysser fingrene for at det går seg til, er veldig hektisk tidskjema i dag.

Hvor kan du følge med løpet?

Om du har Iphone, kan det være en idè å laste ned «24h live» applikasjonen som gir liveupdate med plasseringer og siste nytt fra løpet. Det finnes også en annen applikasjon som heter «24h-rennen» som forteller hvor bilene er på banen ved hjelp av GPS. Jeg har lastet ned begge deler, det gir meg gode muligheter til å følge med når jeg er ute på banen og fotograferer.

Minner også om http://adac.24h-rennen.de/ som gir mye info som liveticking og plasseringer.

Håper DU vil følge med i dag, jeg gleder meg mye til å komme i gang.
Været er ikke helt som ventet, det er mye tåke og vått akkurat nå. Håper det forsvinner før starten går, noe som jeg tror det vil gjøre også.

Til pressen; jeg kan nåes på foto.camilla@gmail.com for å utlevere høyoppløselige bilder.

PRESSEDEKNING:
I går lå NRK ut denne saken med mine bilder!

BilNorge skrev om Stian for et par dager siden.

Kommentarer

kommentarer