Stian Sørlie i promofilm for Need for Speed – Schubert Motorsport.

stian sørlie

bloglovin

Torsdag til søndag er jeg og Stian i Tyskland. Han kjører og jeg fotograferer! Sånn sett så funker vi ganske bra sammen på fritiden min, jeg lever ut jobb/hobby drømmer og han gjør jobben sin på racerbanen. Det blir såå digg med denne turen! Endelig skal jeg fotografere litt ordentlig racing igjen etter gammelt. Fotokreditering på banen er i boks, kamera er laddet og jeg skal bare pakke sakene mine før avreise torsdags morgen.

Her er en kul promofilm av Need for speed sin BMW Z4 GT3. Det er forresten Stian som kjører i filmen. Gjør som 30 000 andre, se snutten du også!

Løpet han skal kjøre i, heter ADAC GT Masters. Skal komme med mer info etterhvert og bilder skal postes i massevis på bloggen min i helgen. Det er bare å følge med her….!

Hejdå!

Kommentarer

kommentarer