Det nærmer seg sesong…

08/03/2012

_CAM3130x

De siste ukene har jeg flydd rundt i diverse garasjer for å hilse på Gatebil-folk som steller i stand nye biler for sesongen. Om et par måneder tipper jeg vil se de aller fleste suse rundt beina på meg når jeg står på indre bane og fotograferer dem i fart. Gleder meg virkelig mye til det i år, kanskje det blir råere bilder denne sesongen?
Drømmer om å prøve litt nye triks, andre vinkler og få mer spektakulære bilder enn før. Så får vi se om det lar seg gjøre :) Håper på litt inboard fotografering også, med fokus på sjåføren i full sladd. Tipper det kunne blitt kult :) Noen som vil ha slike bilder, ta kontakt!

Vel, nå er det straks natta her, i morgen er det babe-shoot igjen! :)
Bildet dere ser her er fra ene shooten i dag med Team Japan Auto!

Hejdå!

Kommentarer

kommentarer