Gatebil på Mantorp!

18/06/2012 , ,

Hey!
Det er mye bilfotografering om dagen, og nå er jeg akkurat kommet hjem fra en råbra helg på Mantorp Park i Sverige!
Kult å tråkke rundt på en bane jeg ikke har vært på siden 2009. Det var virkelig gøy, dere som ble igjen hjemme kan angre! Haha :)

En av de jeg gleder meg mest til å se, var Limmet i BMW 1-serie driftebil. Den ble både rundtfotografert av meg og fulgt nøye opp på banen. Jeg digger den!
Det kommer forresten en reportasje på den i Gatebil Magazine #6 i tillegg til en treffsak fra Mantorp med mine bilder =)

Artig å se Johan «Hollywood» Halvarsson også kjøre, synd det gikk litt skeis underveis i Powerdrift, men det var knall underholdning for oss som så på! You rock!

Mikael Svensson i Rockstar Nissan 200SX, mistet pallplasseringen da han dro ut av banen under løpet i den svenske Powerdrift serien. Det ble uansett et kult bilde for min del da :)

Selv om det til tider regnet en del om natten og formiddagen, var det forholdsvis tørt på dagen. Synes speilingen i dammen her ble sweet! Her er tøffingen Marte Ringstad i Evo, som kjører Time attack sammen med guttene!

Har selvsagt en drøss med bilder i arkiv, også fra Aftertrack og camp, men en del av dette vil du finne i GATEBIL Magazine senere i sommer! Jeg velger å holde pupper og babes borte fra bloggen i denne omgang :P

Takk til alle dere som gjorde helgen helt topp, dere vet hvem dere er!
Vi sees på Rudskogen 13-15 juli!


PS! Følg gjerne meg gjerne via Facebook siden min, ved å klikke her!

Kommentarer

kommentarer